Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kompaktní jednotky VentiAir s integrovanou regulací

Český výrobce vzduchotechnických jednotek VentiAir neustále rozšiřuje portfolio kompaktních VZT jednotek s integrovanou regulací. Nově je zajištěna i plná podpora projektantům, kteří využívají REVIT.

Jesenická firma VentiAir s.r.o. má ve svém portfoliu kromě standardních sestavných VZT jednotek i ucelenou řadu kompaktních rekuperačních jednotek s integrovanou regulací připravených k okamžitému spuštění.

Nejúspěšnější je řada P-TYPE. Ploché rekuperační jednotky s vysoce účinnými protiproudými rekuperátory, EC motory, ohřevem i chlazením a pokročilou regulací s možností komunikace s nadřazenými systémy nebo přístup přes internet. Díky svému tvaru je oblíbená především ve své podstropní verzi, ale je k dispozici i parapetní varianta a varianta pro instalaci v horizontální poloze na podlahu. Poslední dvě zmíněné verze jsou k dispozici také ve venkovním provedení.

Abychom byli schopni dodat všechny typy jednotek, bylo portfolio rozšířeno i na malé jednotky s průtokem od 200 m3/h řady REKU-TYPE v podstropním, parapetním provedení, a i v provedení s výstupy nahoru.

Velmi oblíbenou se stala řada K-TYPE - jednotky s komínovým napojením shora. Tyto jednotky jsou vhodné především pro projekty s omezenými prostorovými možnostmi. Při průtoku cca 7500 m3/h mají šířku pouze 2550mm. Samozřejmostí jsou EC motory, vysoce účinné rekuperátory a integrovaná regulace.

Díky vysoké poptávce po kompaktních rekuperačních jednotkách s rotačními rekuperačními výměníky jsou řady P-TYPE i K-TYPE dostupné i těchto provedeních.

Pro projektanty jsou k dispozici všechny podklady včetně REVIT souborů.

Díky vysoké spokojenosti zákazníků s těmito produkty máme za sebou již stovky dodaných kusů.


VentiAir s.r.o.
logo VentiAir s.r.o.

VentiAir je českým výrobcem sestavných a kompaktních vzduchotechnických jednotek všeho typu. Vyrábíme zařízení pro větrání, klimatizaci, vytápění, chlazení, rekuperaci, zvlhčování a filtraci atmosférického vzduchu o průtoku od 200 až 130 000 m³/h.

 
 
Reklama