Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bytové klimatizace

Připravte se na letní vedra včas a nečekejte s objednáním montáže klimatizací až na léto. Vyžádejte si nabídku na montáž klimatizace teď a v létě už budete v pohodě

Instalujeme převážně bytové a kancelářské klimatizační systémy.

Montujeme klimatizace značek FUJI, Daitsu a LG.

  • Klimatizační jednotka v letních horkých dnech příjemně vychladí vaši kancelář, byt, provozovnu apod.
  • Klimatizace umí i odvlhčovat místnost díky čemuž se v místnosti cítíte dobře.
  • Klimatizace funguje jako tepelné čerpadlo, které je schopno v přechodném období (do venkovní teploty cca -15°C) i příjemně vytopit váš objekt, aniž by jste museli zapínat hlavní zdroj tepla.

Klimatizační systém - jedná se o plně automatický systém s minimálními náklady na provoz a servis. Většina klimatizací nespadá do kategorie povinných ročních prohlídek, které však na vyžádání zákazníku provádíme.

Klimatizace nabízí extrémně úsporná řešení při vytápění i chlazení. Zajistí perfektní komfort v horkých i letních měsících. Nečekejte až začnou vedra a vyžádejte si nabídku na instalaci klimatizace hned.


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 
Reklama