Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

NORDline - Klimatizace pro zdraví

Uvažujete nad pořízením klimatizace? Výborně, teď je totiž ta nejlepší doba! Naši odborníci za vámi rádi přijedou navrhnout nejlepší řešení, které odpovídá vašim požadavkům a představám.

Udělejte něco pro své zdraví.

Klimatizace NORDline jsou skvělým pomocníkem pro udržování čistějšího ovzduší v místnosti, umí chladit i přitápět. Jsou vybaveny těmito funkcemi:
  • zdravotní filtr, Cold Plasma Ion Generator,
  • filtr proti prachu, vhodné pro astmatiky a alergiky,
  • tiché a spolehlivé zařízení,
  • energetická třída chlazení A++,
  • energetická třída topení A+,
  • mobilní aplikace v CZ jazyce,
  • LED displej, dálkové ovládání

Umí chladit i přitápět, umí také temperovat, což ocení především chataři a majitelé objektů, které jsou obývány jen sezónně.

Klimatizace NORDline jsou vhodné pro astmatiky, alergiky, pro děti a lidi s dýchacími obtížemi, s depresemi… Díky zdravotnímu filtru „Cold Plasma Ion Generator“ je využití klimatizace zdraví prospěšné a vhodné pro chlazení i přitápění v místnostech, kde přebývají lidé se zdravotními obtížemi. Kladně nabité ionty (kationty) i záporně nabité ionty (anionty) v ovzduší mají vliv na to, jak se cítíme.

Existují teorie, že civilizační choroby (rakovina, hypertenze, cukrovka, psychické poruchy aj.) souvisí kromě městského životního stylu a stresu mimo jiné také s dlouhodobým působením „civilizačního ekosystému“, na které nebyl lidský organismus po tisíciletí zvyklý a jehož klima je na molekulární bázi změněno oproti tomu přírodnímu. Ionizace vzduchu díky klimatizacím s Cold Plasma Ion Generátorem pomáhá léčit alergie, astma i deprese a výborně se hodí nejen do domácností, ale také do nemocnic a všude tam, kde chcete mít kvalitní prostředí.


 
 
Reklama