Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Multi-VAC součástí nové skupiny Airvance Group

Společnost Airvance byla založena v únoru 2020 po fúzi mezi skupinou France Air a divizí ventilace skupiny SIG, poslání nové skupiny Airvance je být odborníkem v zajišťování kvalitního vnitřního klima v budovách.

Laurent Dolbeau, Generální ředitel Airvance Group
Laurent Dolbeau, Generální ředitel Airvance Group

S obratem 530 mil. € v roce 2019, s pracovní sílou 1950 zaměstnanců, prezentující se ve 14 zemích, se Skupina Airvance stala předním evropským hráčem v odvětví vzduchotechniky. V Evropě se Skupina Airvance nachází v následujících zemích: Rakousko, Belgie, Bulharsko, Česká republika, Francie, Německo, Maďarsko, Nizozemsko, Portugalsko, Rumunsko, Slovensko, Švýcarsko a Velká Británie. Skupina Airvance má také dceřinou společnost v Africe v Angole, kde má Skupina dlouholetou historii.

Skupina Airvance je přítomna i v mnoha jiných zemích, prostřednictvím lokálních distributorů.

Skupina Airvance prodává značky France AIR, CAIROX, SAFTAIR a SUFIX a nabízí řešení kvality vzduchu a vzduchotechnické systémy pro pohodlí a bezpečnost obyvatel budov. Produktové řady pokrývají všechny požadavky na vzduchotechniku a požární bezpečnost, od větrání, rekuperace, vzduchotechnických jednotek, distribuce a difúze vzduchu až po protipožární ochranu, filtraci, topení, klimatizaci a řešení pro kontrolu znečištění vzduchu. Nesmíme zapomenout ani na tepelnou izolaci a to i v průmyslových aplikacích. Společnost působí zejména v oblasti komerčních a rezidenčních budov, profesionálních kuchyních, nemocnicích, průmyslových objektech (zejména čistých místnostech).

Prostřednictvím svých značek, produktů a služeb se Skupina Airvance snaží zajistit pohodlí a bezpečnost lidí v obytných prostorech ve všech zemích, ve kterých Skupina působí.


Multi-VAC spol. s r.o.
logo Multi-VAC spol. s r.o.

Velkoobchod s kompletním sortimentem pro vzduchotechniku a vytápění. Zboží od renomovaných českých i zahraničních dodavatelů. Technická podpora, prezentace výrobků, návrhové programy, e-shop. Sortiment: vzduchové clony, větrací a rekuperační jednotky, ...

 
 
Reklama