Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Virtuální Chillventa eSpecial

Od 13. do 15. října nabídne Chillventa eSpecial mezinárodní komunitě z oboru chlazení, klimatizace, větrání a tepelných čerpadel tři dny nabité odbornými znalostmi, dialogem a inovacemi – letos poprvé jako virtuální akce.

Přední světový veletrh chladicí techniky přenáší atmosféru a dynamiku akce do digitálního světa. Účastníci mohou na Chillventa eSpecial jako obvykle navazovat kontakty, věnovat se networkingu, vyměňovat si znalosti a společně diskutovat o nových produktech, projektech a vývoji v oboru. Ústředním mottem je i zde: Chillventa spojuje experty.

První den akce Chillventa eSpecial, v úterý 13. října, se bude konat Chillventa CONGRESS. Odborníci z celého světa se mohou těšit na mezinárodní kongresový program ve špičkové kvalitě. Po celou dobu konání budou účastníkům k dispozici profily firem a produktové prezentace. Druhý a třetí den se stěžejním bodem této digitální akce stane odborně vysoce kvalitní a prvotřídní přednáškový program zúčastněných firem.

Společnosti, které se přihlásí na Chillventa eSpecial jako vystavovatelé mají nejen možnost přestavit své výrobky a novinky, ale mohou aktivně zapojit během tří dnů celý svůj prodejní tým. Díky cílenému Matchmakingu mezi všemi účastníky virtuálního veletrhu mohou účastníci získat právě ty kontakty, které nejlépe vyhovují jejich profilu.

Všichni zájemci o aktivní účast jako vystavovatelé se mohou přihlásit pomocí online aplikace.
 
 
Reklama