Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Newsletter na téma zvlhčování a jeho vliv na COVID-19

Představujeme vám druhé vydání našeho newsletteru, které se zaměřuje především na zvlhčování a problematiku viru COVID-19.


Mateřská škola Střelice u Brna

Objektem tohoto vydání je již zkolaudovaná mateřská škola ve Střelicích u Brna. Jedná se o první modulární dřevostavbu školky v nízkoenergetickém standardu v České republice. V objektu nově vybudované mateřské školky jsou instalovány dvě vzduchotechnické jednotky Pichler LG500P. Na tomto projektu jsme se podíleli společně s firmou Eko modular, která je dodavatelem krásných modulárních staveb, kde jsou instalovány jednotky Pichler a distribuční prvky Climecon.

Druhá strana newsletteru se zabývá zvlhčováním a jeho vlivu na boj s koronavirem. Dozvíte se tedy, proč je tak důležité udržovat ideální vlhkost v domácím prostředí.

Dále byla popsána naše vítězná stavba, která je postavena v Brně na Kociánce. Tato moderně vypadající stavba byla oceněna, jako "Pasivní dům roku 2016 - vítěz poroty" na veletrhu For Pasiv a určitě tedy stojí za pozornost každého milovníka nízkoenergetických staveb.

Na konci newsletteru je umístěn článek pana Ing. Martina Růčky, který v něm krásně popisuje důvody, proč je důležité pravidelně měnit vzduchové filtry a starat se o svoji vzduchotechnickou jednotku.


Evora CZ, s.r.o.
logo Evora CZ, s.r.o.

Jsme výhradně česká společnost Evora CZ, s.r.o., jednička na trhu v oblasti technologií pro bytovou výstavbu. Jako jediní nabízíme komplexní řešení technického zařízení budov. Konkrétně větrání se zpětným získáváním tepla, vytápění, chlazení, ohřev TUV, ...

 
 
Reklama