Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aldes Aéraulique: rekuperace do bytu také v Česku a na Slovensku oficiálně díky 4heat

Aldes patří k největším evropským výrobcům a lídrům větracích systémů pro obytné prostory a působí ve více jak 18 zemích - nyní také prostřednictvím 4heat s.r.o. v České a Slovenské republice.

V rámci vlastního výzkumu a vývoje tak společnost představuje pravidelně nové technologické řešení ve svých moderních a kvalitních výrobcích, které díky tomu zachovávají vysoce dostupnou cenu při zachování pokročilých funkcí.

Hlavním zaměřením tohoto evropského výrobce je dodávat zdravé a čisté vnitřní prostředí budov pomocí svých ventilačních jednotek. Splňuje dvojí ambice poskytovat uživatelům vysokou kvalitu vzduchu, tepelný komfort a zároveň trvale řídit spotřebu energie budov.

Unikátní systém řízeného větrání

Pro větrací jednotky Aldes je specifické řešení systému řízení větrání, které je jiné oproti běžným a konkurenčním výrobcům. Tím získává náskok před jinými dodavateli větracích systémů. Hlídání konstantní rychlosti a konstantního průtoku vzduchu umí téměř každý. Rekuperace Aldes ale hlídá také konstantní tlak. Mimo vzduchotechnickou jednotku dělá systém unikátním také příslušenství - speciální vyústky, které reagují na vlhkost (Bahia) a samy se otevírají nebo zavírají podle toho, jak je to potřeba.

4heat, jako oficiální distributor Aldes pro větrání s rekuperací, se zabývá zejména ventilačními jednotkami InspirAir Home a Dee Fly Cube.

B2B spolupráce

Nebráníme se spolupráci s jinými e-shopy a montážními firmami - ať už s prodejem větracích jednotek, tak příslušenství, náhradních dílů a filtrů. Stačí zavolat 730 898 595 nebo napsat na b2b@rekuperace-aldes.cz. Umíme pomoci s vyhotovením projektu projektantem.

Oficiální web: rekuperace-aldes.cz


4heat s.r.o.
logo 4heat s.r.o.

Řešíme komplexně vytápění a chlazení průmyslových hal (sklady, autosalony, výroby,...) a domácností. Projekt zajišťujeme na klíč = konzultace, projekt, montáž a servis. Výhradní zastoupení pro ApenGroup a Carlieuklima. Pro domácnosti (rodinné domy a byty) ...

 
 
Reklama