Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nově zastoupení druhého největšího výrobce klimatizací - AUX!

Nově zastoupení druhého největšího výrobce klimatizací v České republice - AUX!

TD metal s.r.o., jakožto výhradní dovozce zařízení AUX pro Českou republiku, uvádí na trh v klimatizace a další zařízení tohoto výrobce.

Společnost AUX není na trhu HVAC nováčkem, založena v roce 1986, má ke dnešku díky více než 30000 zaměstnancům, 10 výrobním závodům a špičkovým technologiím status jednoho z absolutních lídrů v oboru. Zařízení AUX pokrývá kompletní sortiment HVAC trhu - splitové, multisplitové klimatizace, VRV systémy, fancoilové jednotky a další. Značka je velmi populární ve střední a východní Evropě, USA a samozřejmě v Asii a věříme, že spolehlivost, technologická vyspělost, technická podpora s náhradními díly a vynikající poměr cena/výkon, zejména díky přímým dodávkám od výrobce, zaujme zákazníky i v České republice.

Jednotky AUX vynikají především tichým chodem, decentním designem, spolehlivostí a v neposlední řadě dobrou cenou. Z technologických předností stojí za zmínku v jednotkách integrovaný servisní program, s možností diagnostiky bez dalších analyzérů a čistící funkce nad rámec standardního osušení výparníku.

Veškeré informace naleznete na https://aux.cz/, kde v sekci kontakty, v případě zájmu o instalaci, můžete kontaktovat jednu z našich partnerských firem.

Neváhejte a využijte velkých zimních slev pro montáž klimatizace AUX! V případě zájmu o velkoobchodní odběr kontaktujte info@tdmetal.cz. - na první objednávku "na vyzkoušení" poskytujeme speciální slevu s dárky a jakožto specialisté fungující v oboru přes 20 let ručíme za Vaši spokojenost!

 
 
Reklama