Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Topení i chlazení zároveň?

Topení i chlazení zároveň je inovativní a energeticky úsporný systém plošného chlazení FV KLIMA. Budeme i na veletrhu TZBexpo ve dnech 23. – 26. 2. 2021.

Topení i chlazení zároveň s FV KLIMA, foto FV plast
Topení i chlazení zároveň s FV KLIMA, foto FV plast

Více než 30 let patří společnost FV – Plast mezi přední české výrobce špičkových trubek, tvarovek a armatur pro instalaci studené a teplé vody. V posledních letech nabízí zákazníkům komplexní řešení – systémy pro rozvody vody, podlahové a ústřední vytápění, chlazení i pro primární okruhy tepelných čerpadel země/voda.

Topení i chlazení zároveň?

Inovativní a energeticky úsporný systém plošného chlazení FV KLIMA se hodí do domácností i kanceláří. Chlazení je komfortní, bez jakéhokoliv průvanu a hluku. Navíc je možné jej nainstalovat do všech typů stropních konstrukcí. Systém dokáže nejen chladit, ale také ohřívat celou plochu stropu. Slouží tak i jako topení.

Moderní stropní konstrukce a stropní chlazení jdou k sobě dohromady. V obytných budovách vytváří systém FV KLIMA příjemné a zdravé prostředí. V trubkách, zabudovaných do stropní konstrukce, proudí chladicí nebo otopná voda, která, odvádí energii z chlazené místnosti, nebo naopak místnost ohřívá.

Tím, že je chlazení či topení umístěné ve stropní konstrukci, působí aktivně na celé ploše místnosti. Sálavé vytápění či chlazení tak sdílí teplo s okolím. Tento vyvážený sálavý systém upravuje nejen vzduch v místnosti, ale působí i na nábytek, podlahu a přilehlé stěny. Je navíc komfortnější a zdravější než klimatizace.

Systém FV KLIMA je zdravý, tichý, úsporný a komfortní. Už máte jasno?

Těšíme se na vás na naší virtuální expozici veletrhu TZBexpo ve dnech 23. – 26. 2. 2021 nebo navštivte naše stránky www.stropnichlazeni.cz.



FV - Plast, a.s.
logo FV - Plast, a.s.

FV Plast, a.s. vyrábí a dodává špičkové plastové trubky a tvarovky pro rozvody studené i teplé vody, vytápění i chlazení. Novinkou je energeticky úsporný systém FV Klima pro stropní chlazení bez průvanu a hluku, které je vhodné pro novostavby či rekonstrukce.

 
 
Reklama