Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová kompaktní vzduchová clona EASY

Stavoklima s.r.o. přichází s novou komfortní vzduchovou clonou EASY. Kompaktní rozměry - příjemně decentní design - rozšířené možnosti ovládání.

Vzduchová dveřní clona EASY představuje základní řadu komfortních clon Stavoklima. Jedná se o kompaktní zařízení vhodné pro většinu menších prostor jako jsou jednotlivé obchody v nákupních centrech, butiky, restaurace, banky nebo hotelové vstupy.

Vzduchová clona EASY tvoří přirozenou vzduchovou bariérou před vnikáním studeného vzduchu do teplého prostředí, v letním období plní funkci jako ochrana před vnikáním letního horkého vzduchu do prostor, které jsou klimatizovány. V klimatizovaných prostorech je možné provozem clony uspořit velkou část nákladů spojených s chlazením.

EASY je chtarakterizována jednoduchým a příjemným designem s vestavěným regulačním systémem, který nabízí možnost výběru typu ovladače - bezdrátový ovladač BASE IR nebo nástěnný kabelový ovladač BASE plug-in. Clonu s kabelovým ovladačem BASE plug-in lze ovládat z nadřazeného systému přes komunikační protokol Modbus.

Vzduchová clona EASY je určena pro horizontální umístění nad dveřním prostorem pomocí podstropních nebo nástěnných závěsů. Dodávané modely jsou bez ohřevu, s teplovodním nebo elektrickým ohřevem. Součástí každého modelu je i směrovatelná lamela pro optimální nastavení proudu vzduchu. K jednotce je možno dodat širokou řadu příslušenství, jako jsou termostatický ventil, výfukový či prostorový termostat nebo dveřní kontakt.

Model EASY je dodáván v délce 1000, 1500, 2000 a 2500 mm a je doporučen pro maximální výšku instalace do 2,2 m. Barevné provedení clony je RAL 9010, bočnice v RAL 9007.

Více informací


Stavoklima s. r. o.
logo Stavoklima s. r. o.

Výrobce a prodejce vzduchotechnických zařízení: vzduchových komfortních, designových a průmyslových clon, protihlukových žaluzií a systémů, příslušenství vzduchotechniky, vytápěcích jednotek, regulačních klapek atd.

 
 
Reklama