Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kanálový bazénový odvlhčovač Microwell DRY DUCT

Bazénový odvlhčovač nemusí být nutně umístěn v bazénové místnosti, kde většinou působí jako rušivý prvek v designovém interiéru. Odvlhčovače do potrubí DRY DUCT uspokojí i náročné uživatele.

Firma Microwell vyrábí odvlhčovací jednotky přes 20 let. V tomto článku se zaměřím na kanálové odvlhčovače DRY DUCT pro bazény, které svými vlastnostmi úspěšně doplňují nabídku bazénových rekuperačních jednotek.

Odvlhčovací výkon (2 až 7,5 kg/h) je vhodný pro soukromé bazény od 15m2 do 50m2 vodní plochy. Pro vyšší výkon je možné zapojit do série více jednotek.

Správně navržený odvlhčovač a VZT potrubí zajistí dokonalou výměnu vzduchu v celé místnosti na rozdíl od nástěnných odvlhčovačů, které nasávají i vyfukují vzduch ve stejném místě. 

Odvlhčovač v technické místnosti zabírá malý prostor a i pořizovací cena je vedle bazénových rekuperací mnohem nižší.

Výrobu jednotky vždy maximálně přizpůsobíme potřebám zákazníka:

  • volitelné umístění sacích a výfukových otvorů
  • vzdálené ovládání (drátový nebo bezdrátový ovladač a nadřazený systém MaR)
  • přisávání čerstvého vzduchu
  • ohřev vzduchu teplovodní vložkou nebo elektroohřevem

Odvlhčovače pracují až do +5°C teploty vzduchu, což přináší možnosti využití také v průmyslovém nebo potravinářském odvětví.

Podrobnosti k odvlhčovací jednotce DRY 500 DUCT (2,8 kg/h)


MICROWELL CZ s.r.o.
logo MICROWELL CZ s.r.o.

Tradiční slovenský výrobce bazénových tepelných čerpadel, bazénových odvlhčovačů, profesionálních germicidních čističů vzduchu. Jsme největším českým distributorem značky LG a MIDEA v oblasti klimatizací a tepelných čerpadel.

 
 
Reklama