Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přebudujte systémy HVAC ve své nemocnici

Díky účinným řešením zvyšte spolehlivost systémů HVAC v nemocnicích na maximum.

Optimalizujte spolehlivost systémů HVAC, aniž byste ohrozili péči o pacienty

Pacientům nemocnice zajistěte maximální ochranu. Nemocnice představují komplexní prostředí a výpadky systémů mohou mít nedozírné následky. Proto je nezbytné, aby systémy HVAC a systémy pro zvyšování tlaku vody byly spolehlivé a bezpečné.

Podívejte se na širokou nabídku řešení systémů HVAC od Grundfosu. Tyto systémy jsou navrženy tak, aby fungovaly spolehlivě a účinně.

Prodlužte životnost systému a díky naší servisní smlouvě můžete starosti hodit za hlavu

Zajistit spolehlivý provoz systémů je pro nemocnice klíčové. Naštěstí lze snížit riziko neočekávaných výpadků. V naší servisní smlouvě nabízíme pravidelné kontroly a údržbu vašich čerpadel. Díky tomu můžete zasáhnout, ještě než se objeví sebemenší problém. Pro vás to představuje záruku, že čerpadla a další klíčová zařízení v nemocnici budou vždy fungovat spolehlivě a účinně.

Řešení HVAC systémů pro nemocnice


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama