Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poznejte moderní ochlazování: stojanový ventilátor se zvlhčovačem vzduchu

Trápí vás úmorná vedra, ale nechcete investovat čas ani peníze do nákupu a instalace klimatizace? Nejen s ochlazením vzduchu vám účinně pomůže stojanový ventilátor Dalap MIST 40.

Ventilátor, který umí víc, než jen točit lopatkami

Multifunkční stojanový ventilátor dokáže vzduch nejen rozproudit, ale také jej vyčistit a ochladit. Díky tomu můžete dýchat zdravý svěží vzduch s optimální relativní vlhkostí, který je navíc zbavený nečistot.


Příjemné zvlhčení vzduchu

Pro zvlhčení vzduchu využívá ventilátor vodní mlhu, která jej navíc přirozeně ochladí. Navíc si můžete vybrat ze 3 stupňů intenzity tvorby vodní mlhy.

Mlha se tvoří z vody, která se nachází v zásobníku o objemu 3 l. Spotřeba vody činí zhruba 220 ml/h. Pokud si chcete užít ještě chladnější páru, použijte malý boxík na led, který po zmrznutí vložíte do příslušného otvoru pod zásobníkem na vodu.

Ionizátor pro zdravý vzduch

Ionizátor dokáže vzduch aktivně vyčistit. Ionizace probíhá na principu elektrolýzy, přičemž dochází k eliminaci mikročástic prachu, pylu, bakterií, nepříjemného zápachu a dalších alergenů.

Funkce pro moderní ochlazování

Stojanový ventilátor Dalap MIST 40 nabízí 3 stupně rychlosti proudu vzduchu a 3 režimy proudění vzduchu:

  1. normální,
  2. příroda,
  3. spánek.

Režim „příroda“ simuluje poryvy větru tím, že různě mění sílu proudění vzduchu. Samozřejmostí je nastavení automatického vypnutí v časovém rozpětí 1–12 hodin a horizontální oscilace v rozsahu 75°. Součástí ventilátoru je přihrádka pro repelent proti komárům.

Poznejte zážitek z moderního ochlazování na vlastní kůži.

Stojanový ventilátor se zvlhčovačem vzduchu a dálkovým ovládáním Dalap MIST 40


VENTILÁTORY.cz
logo VENTILÁTORY.cz

Historie obchodu VENTILÁTORY.cz se datuje od roku 2008, kdy byl založen jako malý internetový obchůdek s ventilátory a vzduchotechnikou. Dnes obchod nabízí téměř celý sortiment (ventilátory, rekuperace, stropní ventilátory, vzduchovody, atd.) stále ...

 
 
Reklama