Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovativní ventilátory pro tepelná čerpadla

Používání tepelných čerpadel je koncepce vytápění a chlazení orientovaná na budoucnost. V případě technologie vytápění a dodávek tepla mají stále větší význam obnovitelné energie a energetická účinnost. Tepelná čerpadla vyžadují extrémně tiché ventilátory.

Výrobci a provozovatelé tepelných čerpadel musí překonávat nejrůznější problémy. Vedle účinnosti a souladu se zákonnými požadavky jsou přesvědčující i akustické hodnoty. Potřebujete víc než jen vysokou hodnotu COP – mají-li být tepelná čerpadla optimálně přijata, musí fungovat tiše, ideálně tak, že je vůbec neslyšíte. Toho lze dosáhnout zejména tím, že se pro tepelná čerpadla použijí tiché ventilátory s označením FE2owlet, FE3owlet případně ZAplus, které se rovněž přesně přizpůsobí požadovaným podmínkám díky možnosti optimální regulace (např. regulace otáček).





Tiché ventilátory pro tepelná čerpadla od společnosti ZIEHL ABEGG jsou dostupné v různých velikostech a jsou velmi všestranné, pokud jde o regulaci a možnosti rozšíření. Díky tomu vám můžeme pro každý požadavek a každou aplikaci nabídnout optimální řešení. Naše ventilátory pro tepelná čerpadla vzduch-voda a vzduch-vzduch jsou výsledkem inovativního aeroakustického vývoje. Zaujmou vysoce účinnými, motorizovanými aerodynamickými kombinacemi, extrémně nízkou spotřebou energie, provozem s nízkými nároky na údržbu a maximální produktovou flexibilitou. Díky tomu dokážou splnit nejvyšší očekávání zákazníků a lze s nimi realizovat i ta nejnáročnější řešení.


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 
Reklama