Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rozšíření variability produktu iV-Twin+ značky inVENTer o venkovní zakončení Corner

Produktová variabilita značky inVENTer se opět rozšířila. Firma A-INVENT s.r.o. která je výhradním dovozcem a prodejcem decentrálního větracího systému inVENTer, je ráda, že může na trh uvést další výrobek řady iV-Twin+, který je nyní přizpůsoben požadavků trhu, na co nejméně nápadné vyústění větracích přístrojů na fasádách objektů.

Samotný větrací přístroj iV-Twin+ je primárně určený k větrání jednopokojových bytů, ale své uplatnění najde i ve více pokojových bytech či domech, kde bývá instalován do kuchyní, koupelen, toalet a podobně.

U nové varianty tohoto výrobku je venkovní vyústění přístroje téměř celé ukryto ve fasádě. Z venkovního pohledu je vidět pouze úzká větrací mřížka zabudovaná ve špaletě okna. Standardně je tato mřížka dodávána v bílé, šedé nebo antracitové barvě, lze ale samozřejmě zvolit jakoukoliv jinou barvu dle vzorníku RAL.

Pokud Vás tento produkt zaujal, jeho specifikace najdete na webových stránkách firmy A-INVENT s.r.o. www-inventer.cz nebo na si pro ně můžete napsat na info@inventer.cz.

Více informací


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama