Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Povíme vám, jak snadno měřit kvalitu vzduchu s Wöhler CDL 210

V dnešní době platí víc, než kdy jindy, že čistý a čerstvý vzduch je nejdůležitější při práci nebo pobytu ve společných prostorech. S Wöhler CDL 210 je monitoring jednoduchý pro všechny.

Pravidelné větrání je alfou a omegou zdravého prostředí, ať už sedíte doma v obývacím pokoji anebo pracujete ve velkém prostoru. Nejedná se jen o výměnu „vydýchaného“ vzduchu za čerstvý, ale i o zbavení se kontaminovaného vzduchu různými viry.

V období respiračních onemocnění je obzvlášť důležité nechat chytrá zařízení kontrolovat kvalitu vzduchu za nás, abychom se mohli cítit ve společném prostoru příjemně a hlavně zabránit nevítané nákaze.

Efektivní pomocník z Německa

Nenápadný a šikovný „kvalitář“ vzduchu nese jméno Wöhler CDL 210 / CDL 110 a funguje velmi jednoduše. Nepřetržitě vyhodnocuje data o teplotě, vlhkosti a složení vzduchu v interiéru. Důležitým faktorem celého měření je vlhkost a obsah oxidu uhličitého, který při výdechu uvolňujeme. V případě nemoci se však do vzduchu uvolňují i viry. V momentě, kdy hodnota CO2 výrazně vzroste, je to jasný indikátor naléhavé potřeby opět vyvětrat.

Kvalita vzduchu, kterou bude umět přečíst každý

Wöhler CDL 210 / CDL 110 je velmi vhodné zařízení pro trvalé monitorování místností, ve kterých se pohybuje velký počet lidí a kteří v nich mnohdy tráví spoustu času. Týká se to například učeben, zasedacích místností, čekáren, odpočíváren atd.
Díky velkému displeji rychle zjistíte důležitá data o stavu vzduchu v místnosti. Ten se může pohybovat ve třech kvalitativních stupních: optimálním, normálním nebo v případě dlouho nevětrané místnosti, kritickém.
Abyste byli o stavu vzduchu průběžně informováni, lze nastavit zvukovou signalizaci.

Více informací


WÖHLER BOHEMIA, s. r. o.
logo WÖHLER BOHEMIA, s. r. o.

Analyzátory spalin, inspekční kamery, digitální manometry, soupravy k měření těsnosti plynového vedení a další přístroje a nářadí pro plynaře, topenáře, instalatéry, vzduchotechniky, kominíky atd.

 
 
Reklama