Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zehnder představuje produkty a služby na veletrhu FOR PASIV

Veletrh FOR PASIV se koná v těchto dnech 3.-5.3.2022, rádi Vás přivítáme na naší expozici.

Zastavte se za námi a zjistěte, proč:

  • naše designové radiátory pro koupelny i obytné prostory přesvědčují nejen svou kvalitou, ale i dokonalou funkčností a atraktivním vzhledem
  • systémy komfortního větrání s rekuperací tepla Zehnder patří k nejlepším na trhu a díky kompletnímu modulárnímu systému získáte vše, co potřebujete pro větrání obytných prostor.

Rádi Vám představíme novou paletu barev Zehnder pro designové radiátory, která byla vyvinuta s důrazem na aktuální požadavky a nové trendy v oblasti bytového designu. Při výběru vhodného topného tělesa nelze přehlédnout kvalitu provedení a rozmanitost radiátoru Zehnder Charleston, který se hodí do každého interiéru a přesvědčuje svým transparentním vzhledem a nadčasovou elegancí. Originál mezi článkovými radiátory, který nestárne.

Instalace systému komfortního větrání s rekuperací tepla Zehnder vždy zásadně pomůže splnit zpřísněné požadavky na energetickou náročnost budov a v době rostoucích cen energií přispívá k úspoře nákladů. Řízené větrání zajišťuje nepřetržitý přívod čerstvého vzduchu, odvádí znečištěný, udržuje nízkou hladinu CO2 a zajišťuje tak maximální komfort bydlení.

Návštěvu našeho stánku lze využít i pro bezplatnou konzultaci předcházející podrobnému návrhu vaší otopné soustavy a větrání. Těšíme se na osobní setkání s Vámi.

Najdete nás v hale 2, stánek 2A6.
Veletržní areál PVA EXPO Praha v Letňanech.

Podrobné informace o produktech také na webu Zehnder


Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 
Reklama