Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost A-INVENT opět na veletrzích v ČR a SK

Společnost A-INVENT s.r.o. je velice ráda, že se po dlouhé době může účastnit veletrhů a znovu osobně prezentovat produkty značky inVENTer®.



V tomto měsíci ji čekají hned dvě akce: první na výstavišti v Letňanech ve dnech 19.4. až 22.4.2022, kde bude na veletrhu Aquatherm v hale číslo 4 ve stánku 453 prezentovat inovační technologie, které byly vyvinuty v průběhu koronavirové pandemie.

Na Slovensku se můžete přijít podívat na výstavu Drevodomy Tenčín od 21.4 do 23.4.2022, které se bude taktéž účastnit.

Na obou akcích bude například prezentován větrací systém s vyústěním do špalety okna Corner nebo s ukončením Nordic pomocí úzké mřížky určené pro zateplené budovy, dále bude prezentován nový typ ovládání větracích systémů inVENTer®.

Díky vlastní nezávislé síti pro bezdrátovou komunikaci není již zapotřebí složitého kabelového propojení jednotlivých větracích přístrojů. U inVENTeru® stále platí kvalita německého produktu a 100 % originalita.
Jestli se chcete dozvědět více o těchto zajímavých novinkách, navštivte veletrh AQUATHERM Praha nebo Drevostavby Trenčín – inVENTer team se na vás těší.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama