Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mitsubishi Electric City Multi VRF

Nová řada VRF venkovních jednotek s vylepšenými základními funkcemi, nejmodernějšími kompresory a optimalizovanými ventilátory pro úsporu energie.

Čtyřstranný systém nasávání vzduchu: Výměník se nachází v horní části venkovní jednotky, blíže ventilátoru. Díky tomu se vzduch proudí optimálně, čímž se zvyšuje účinnost tepelného výměníku.

Účinný tepelný výměník s plochými trubkami: Použitím plochých trubek s komorami lze zvýšit účinnost výměny tepla přibližně o 30 % při porovnání s tradičním výměníkem s kulatými trubkami, aniž by bylo nutné zvětšovat rozměry výměníku.

Automatické přizpůsobení odpařovací teploty: Jednotky jsou vybaveny funkcí, která umožňuje zvolit odpařovací teplotu podle aktuálního zatížení. V závislosti na okolních podmínkách se snižují otáčky kompresoru, a tím je regulována odpařovací teplota. Díky tomu lze výrazně omezit spotřebu energie.

Komfortní funkce předehřevu při odmrazování: Venkovní jednotka je vybavena funkcí předehřevu při odmrazování. Tato funkce ještě před zahájením odmrazování zvýší výstupní teplotu vzduchu z vnitřních jednotek, aby ještě před zahájením odmrazování mírně stoupla teplota v místnosti.

Variabilně nastavitelný tichý režim: K dispozici je možnost nastavení tichého režimu v různých úrovních (85 %, 70 %, 60 % a 50 % ve vztahu ke jmenovitým otáčkám ventilátoru).Díky tomu lze podle přání zákazníka použít vhodný stupeň.

Více informací


CS-MTRADE, s.r.o.
logo CS-MTRADE, s.r.o.

Společnost CS-MTRADE, s.r.o. se sídlem v Pardubicích je od roku 2005 autorizovaným distributorem společnosti Mitsubishi Electric B. V. Europe, Germany Living Environment Systems pro ČR a SR. Zabýváme se dovozem a prodejem klimatizačních systémů, tepelných ...

 
 
Reklama