Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odtahový ventilátor švédské kvality – PAX NORTE

Tento odtahový ventilátor nové generace je ovládaný a řízený pomocí aplikačního softwaru Pax Wireless přes smart telefony s využitím bluetooth.

Firma A-INVENT s.r.o. výhradní prodejce decentrálního větracího systému inVENTer® se nezabývá výhradně větracími systémy se zpětným ziskem tepla, ale i různými druhy odtahových ventilátorů do koupelen a na toalety, právě do tohoto sortimentu patří i produkt, kterým je odtahový ventilátor Pax Norte.

Tento odtahový ventilátor nové generace je ovládaný a řízený pomocí aplikačního softwaru Pax Wireless přes smart telefony s využitím bluetooth. Požadovaný režim odvětrání je řízený pomocí integrovaného vlhkostního a světelného senzoru s nastavitelnou citlivostí, časovým doběhem a zpožděním, inteligentní funkcí pauzy, intervalovým provozem a boost-modusem. PAX Norte je možné připojit přímo na klasické napětí 230 V, nebo jej lze napájet samostatným napájecím zdrojem.

Tento odtahový ventilátor může být zakoupený samostatně nebo s příslušenstvím obsahujícím stavební průchodku se zpětnou klapkou a venkovní mřížku v bílé nebo černé barvě, nebo se stavební průchodkou a venkovním krytem designu inVENTer. Instalace je možná jak do obvodové zdi, tak do stropu.

Více informací


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama