Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ZAvblue 2 pro chlazení datových center

Datová centra vyžadují spolehlivé a bezchybné větrání. Potřebují také účinná řešení z energetického hlediska, aby omezili, CO₂ stopu.


Vzhledem k tomu, že potřeby těchto datových center jsou specifické, vyvinula společnost ZIEHL-ABEGG specifické ventilační řešení. Jedná se o ZAvblue 2 odstředivé kolo, které je zaměřeno na potřeby datových center, nabízí úsporu energie o 10% ve srovnání s kolem ZAVblue se snížením hladiny hluku až o -2 dB (A).

Dále jsou ventilátory ZIEHL-ABEGG speciálně navrženy tak, aby dosáhly primárního cíle chlazení datových center snížením spotřeby energie a minimalizací rizika prostojů a poškození. Je možno vidět i další produkty pro tuto cílenou skupiny. Pro více informací se s námi spojte přímo a my Vám rádi poskytneme další důležité detaily.

Více informací


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 
Reklama