Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

IVAR.2.0 klimatizace bez venkovní jednotky s funkcí vytápění

IVAR.2.0 – moderní řešení chlazení a vytápění místností bez narušení venkovního vzhledu budovy venkovní jednotkou.

IVAR.2.0 je klimatizační jednotka od výrobce INNOVA určená pro chlazení a vytápění obytných prostor. Funguje na stejném principu jako tepelné čerpadlo. Hlavní rozdíl je v tom, že IVAR.2.0 nemá venkovní vzduchovou jednotku. Díky moderní invertorové technologii je výstupní chladicí nebo topný výkon proměnný a dokonale se přizpůsobuje okamžitým potřebám.

IVAR.2.0 je kompaktní zařízení s velice vyváženým designem, který nenarušuje vnitřní prostředí obydlí. Udržuje vnitřní teplotu na požadované úrovni, ať je venku letní horko nebo zimní chlad.

Zařízení je vysoce účinné, což dokazuje dosažené energetické hodnocení:
  • energetická třída pro chlazení A+
  • energetická třída pro vytápění A.

Chladicí / topné výkony jednotlivých zařízení IVAR.2.0 jsou v rozsahu 1,73-2,87/1,71-2,75 dle modelu, který si zvolíte. Jednotky jsou navíc nově naplněny ekologickými chladivy R32, případně R290 (verze MINI).

IVAR.2.0 v základním vybavení obsahuje dálkové ovládání v podobě tlačítkového ovladače, na kterém si můžete zvolit provozní režim a úroveň chlazení nebo vytápění.

Jako další možnost je připojení jednotky do vnitřní Wi-fi sítě INNOVA 2.0, pomocí které je možné jednotky ovládat pomocí chytrého telefonu. Další možností je ovládání jednotek přes internetové připojení odkudkoli na světe. Pro více informací navštivte stránky www.ivarcs.cz. Naši obchodní zástupci jsou vám k dispozici.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama