Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ebm-papst CZ zve na veletrh Mostra Convegno 2022

Zveme vás na novinky. Najdete nás v hale 24, stánek B21-C22.


ilustrační foto ebm-papst CZ

Mostra Convegno Expocomfort 28.6. - 1.7.2022

Na MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2022 na výstavišti Fiera Milano budou zastoupeny jsou všechny oblasti HVAC+R - vytápění, klimatizace, chlazení, instalace, sanitární technika a vybavení koupelen, úprava vody, obnovitelné zdroje energie a úspory energií, smart technologie a další.

ebm-papst CZ vás srdečně zve k návštěvě stánku v hale 24, stánek B21-C22.

Prohlédnete si novinky v chlazení, ventilaci a klimatizaci, ve vytápění, automatizaci a IT. V éře digitalizace a internetu věcí společnost ebmpapst díky podpoře svého start-upu ebmpapst neo sídlícího v Technologiezentru v Dortmundu a díky kapacitě pro inovace, která ji vždy odlišovala, spustila nová digitální řešení zaměřená na podporu zákazníků ve službách s přidanou hodnotou vycházející z dat.

  • Objevte zcela nové digitální předváděcí místnosti na platformě Digital Experience Platform.
  • Budou k dispozici brožury: AxiEco (nové velikosti), Nový RadiPac, Přehled produktů mag a techmag. Tyto i další brožury vám rádi zašleme i poštou.
Prezentace ebm-papst na Mostra Convegno Expocomfort
ebm-papst CZ s.r.o.
logo ebm-papst CZ s.r.o.

ebm-papst CZ- ventilátory světové kvality. Společnost ebm-papst vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní ventilátory pro náročné průmyslové aplikace i domácí použití. Portfolio zahrnuje axiální, radiální, tangenciální a kompaktní AC/EC ventilátory pro ...

 
 
Reklama