Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

NOVINKA: air-e: nanoe™X k dispozici samostatně

Pvní samostatný stropní nanoe™X generátor, který bude uveden na trh letos v říjnu.

air-e má nízkou spotřebu energie a je ideální pro širokou škálu aplikací, kde je prioritou kvalita vnitřního vzduchu, jako jsou instalace v hotelech, školách, pečovatelských domech, nemocnicích, kancelářích, restauracích, domácnostech a dalších.

air-e nanoe™X byl navržen tak, aby uspokojil různé potřeby projektů HVAC na trhu. Bezúdržbová technologie produkuje hydroxylové radikály (také známé jako OH radikály), a to až 4,8 bilionu za sekundu. V přírodě se vyskytující hydroxylové radikály mají schopnost inhibovat určité znečišťující látky, viry a bakterie, čistit a deodorizovat – studie ukázaly, že generátor nanoe™X může inhibovat nový koronavirus (SARS-CoV-2) a podtyp viru chřipky H1N1 až s 99,9% účinkem. Technologie nanoe™X může přinést tyto neuvěřitelné výhody do interiéru, takže tvrdé povrchy, čalouněný nábytek a vnitřní prostředí mohou být čistším a příjemným místem pro život 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Air-e navíc přichází v kompaktním, moderním a snadno instalovatelném provedení, váží pouhých 1,1 kg a je super tichý při pouhých 27 dB(A) pro diskrétní provoz. Panasonic air-e se také doporučuje pro modernizace, protože jej lze instalovat bez komplikovaných potrubních prací.

Jedno zařízení je vhodné pro prostory kolem 20 m2 a nabízí velké výhody. V místnosti může být instalováno více zařízení, aby bylo zajištěno, že zařízení air-e pokrývají celou oblast. Nové samostatné zařízení nabízí výhody nanoe™X do prostorů, které mají nejnovější systémy HVAC, ale nemají zabudovanou technologii nanoe™X.

Více informací


Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)
logo Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)

Společnost Panasonic je jedním z předních světových výrobců klimatizačních systémů a tepelných čerpadel. V tomto oboru má přes 60 let zkušeností. Své produkty vyváží do více než 120 zemí a dosud vyrobila více než 200 miliónů kompresorů.

 
 
Reklama