Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak se zbavit vlhkosti a dosáhnout úspory energie

Víte, jak můžete dosáhnout úspory energie při zajišťování optimální vlhkosti klima? My ano. Rádi s tím pomůžeme i vám.

Plýtvat energiemi lze několika způsoby. V současné době, spíše než o lhostejnosti, můžeme mluvit o neinformovanosti. Do jisté míry za plýtváním často stojí také opírání se o mýty či nepřesné informace. Často to bývá nedůslednost. Mnohdy je za plýtváním snaha ušetřit. Ano, je to paradox. Zvláště, když výsledkem je naprostý opak.

Na využití jednoduchých známých řešení nemusí být nic špatného, ale...

Jde-li o vlhkost a požadavek na konstantní optimální hodnotu v prostoru, je spolehlivým řešením opřít se o profesionální pečlivě vybranou techniku. Ta by měla odpovídat požadavkům prostoru, jeho vybavení a účelu užití. Právě v náročných prostorách nemůže být o vynechání techniky řeč. Na druhé straně i to je často krokem k šetření energie. Jak? Klikněte na odkaz a přečtěte si celý článek.

Je mnoho míst, kde obzvláště záleží na stupni vlhkosti a její konstantní úrovni. Právě optimální úroveň vlhkosti a její stálost v daném prostředí může být významným dělítkem od často nevratných škod nejen na stavební konstrukci, ale zvláště na vybavení. Nejdůležitější je ale její vliv na zdraví.

Víte, jak vybrat správnou techniku pro váš prostor a požadavky, aby byla účinná a zároveň vy jste dosáhli úspory energie? Zjistěte víc v odkazu.

Možná plýtváte energiemi také používáním nesprávné techniky. Na každý problém existuje konkrétní řešení. Řešením vlhkosti neodpovídajícím způsobem tak plýtváte energiemi nejen elektrickými, ale i tou vaší. Podívejte se na článek a zjistěte, jak řešit vlhkost efektivně.

Chci spořit energie při odvlhčování


PERFEKTUM Group, s.r.o.
logo PERFEKTUM Group, s.r.o.

Systémy úpravy a řízení vlhkosti vzduchu: Adiabatické zvlhčovače. Adsorpční odvlhčovače. Odvlhčovače - bazénové, průmyslové, komerční a domácí, stavební. Odvlhčování při výrobních procesech a skladování. Tvorba mikroklimatických vlhkostních zón. Dodavatel ...

 
 
Reklama