Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tiché větrací přístroje od značky inVENTer vítězí v německých anketách

Větrací systémy značky inVENTer jsou vyráběny v Německu, a právě zde proběhla na portálu haustec.de již po páté stále populárnější čtenářská anketa.

Letos se hlasování zúčastnilo přes 15 000 čtenářů, kteří mohou vybírat z různých výrobků z oblasti stavebnictví či vybavení domácností. Jako produkt roku 2022 v kategorii chlazení, klimatizace, větrání se na stupních vítězů umístil akusticky izolační větrací přístroj inVENTer iV14-Zero.

Ať už se jedná o rekonstrukci nebo novostavbu, akusticky izolační větrací přístroj iV14-Zero se vyznačuje flexibilitou, jednoduchostí a účinnou ochranou interiéru proti vlhkosti, čímž zaručuje zdravé a příjemné klima obytného prostoru! Díky patentované technologii akustické izolace větrá iV14-Zero tak tiše, že si toho ani nevšimnete. Vnější hluk z okolních ulic, nádraží nebo letových tras neproniká přes přístroje inVENTeru do obytného prostoru a zajišťuje tak klidné bydlení i spánek se stále čerstvým vzduchem.

Dalším bonusem iV14-Zero je navíc extrémně efektivní provoz, co se týká energie, díky 87 % rekuperaci tepla výrazně šetří náklady na vytápění.

Více informací


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama