Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úsporné ventilátory TD-EVO PF Ecowatt z recyklovaných plastů

TD-EVO PF Ecowatt přichází na trh pod vlajkou prvního udržitelného potrubního ventilátoru představujícího nejlepší technologii S&P při zachování stávajících unikátních parametrů řady TD-EVO.

Podnikáme reálné kroky ke zodpovědnému užívání plastů

Každý rok je celosvětově vyprodukováno přes 400 miliónů tun plastů, přičemž recyklováno je méně než 10 % následného odpadu. Využívání určitých druhů materiálů zahrnuje také respektování jejich specifického "životního cyklu". Od výroby, přes spotřebu a využití, právě až k následné recyklaci a finálnímu vdechnutí jim nového života – přidělení nového smyslu. V tomto duchu tedy následujeme cirkulární hospodářství, které dokáže měnit plastový odpad na trička, kola či umělé končetiny... a samozřejmě také – potrubní ventilátory.

Nové úsporné ventilátory TD-EVO PF Ecowatt

  • Ventilátory s průtokem vzduchu až do 1780 m3/h.
  • Bezkomutátorový,vysoce výkonný a energeticky účinný EC motor.
  • Integrované elektronické plynulé řízení.
  • Silentblok mezi motorem a vodícími lopatkami snižující vibrace.
  • Kloubové upevňovací spony s možností variabilní montáže.
  • Rozměrná svorkovnice s otočným krytem.
  • Integrované pryžové těsnění umožňující vzduchotěsné připojení na potrubí.

85 % recyklovaných plastů, 100% technologie S&P

Nesprávným zacházením, a hlavně zpracováním, se z plastového odpadu stává vážný ekologický problém – od uvolňování skleníkových plynů až po přítomnost mikroplastů v oceánech. To neznamená, že plasty nemůžeme i nadále využívat – jen je potřeba tak činit zodpovědným způsobem.

Nový potrubní ventilátor TD-EVO PF Ecowatt možná zůstává vzhledem, konstrukcí i účinností stejný – ale ne pro naši planetu. Inovativním prvkem je totiž jeho výroba – kde se právě v rámci myšlenky na životní prostředí využívají z 85 % recyklované plasty.

Více informací


ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
logo ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

Výrobce profesionální vzduchotechniky. Člen celosvětově působící skupiny vzduchotechnických výrobců a distributorů Soler & Palau Ventilation Group. Pro stavebnictví zajišťujeme dodávky centrálních větracích systémů s větracími jednotkami DUOVENT® ...

 
 
Reklama