Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Centrální rekuperační jednotky DF EVO v dotačním programu Nová zelená úsporám 2021-2023

Dotační program je zaměřený na úspory energie v budovách pro bydlení.

Jeho hlavním cílem je snižování energetické náročnosti obytných budov, využívání obnovitelných zdrojů energie a podpora šetrného vytápění včetně systémů řízeného větrání se zpětným získáváním tepla.

Centrální rekuperační jednotky DF EVO jsou zalistovány v programu Nová Zelená Úsporám 2021-2030 – Dotace na systémy řízeného větrání se zpětným získáváním tepla. Znamená to, že splňují všechny požadavky na úsporný provoz a požadovanou účinnost, a jejich parametry jsou doloženy certifikáty a kompletní technickou dokumentací. Mohou tak přispět k efektivnímu zvyšování energetické účinnosti budov a snižování emisí skleníkových plynů a dalších znečišťujících látek v ovzduší. Dotací na Centrální systém řízeného větrání se zpětným získáváním tepla můžete získat až 100 000 Kč.

Nová Zelená Úsporám 2021-2030:
SVT33356 - DF EVO-1 (150 m3/h)
SVT33355 - DF EVO-2 (200 m3/h)

Více informací


Multi-VAC spol. s r.o.
logo Multi-VAC spol. s r.o.

Velkoobchod s kompletním sortimentem pro vzduchotechniku a vytápění. Zboží od renomovaných českých i zahraničních dodavatelů. Technická podpora, prezentace výrobků, návrhové programy, e-shop. Sortiment: vzduchové clony, větrací a rekuperační jednotky, ...

 
 
Reklama