Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Certifikovaný vzduchotechnický rozvod Air Excellent

Ověřený profesionální systémový VZT rozvod. Pevný a těsný spojovací "klik systém" pro propojení jednotlivých součástí VZT rozvodu.

Air Excellent poskytuje širokou nabídku připojovacích adaptérů, boxů a potrubí tak, aby vyhověl většině staveb. Tvarovky pro strop, stěnu i podlahu jsou těsné a vyrobeny z jednoho kusu. Oblý hladký vnitřní povrch má nízký odpor a omezuje usazování nečistot.

Těsné rozdělovací DBoxy pro všechny typy instalací a napojení. Regulace průtoku vzduchu pomocí clon a regulačních klapek.

Nejdůležitější vlastnosti, které byly podrobeny ověření:

  • Materiál: pro výrobu AE je použit čistý prvotní granulát
  • Uvolňování škodlivin - z materiálu vzduchotechnického systému AE se neuvolňují do ovzduší žádné škodlivé látky (ověřeno test ISEGA)
  • Tlakové ztráty - jsou k dispozici k jednotlivým součástem rozvodu a uvedeny na technických listech
  • Třída těsnosti D při zkušebním tlaku až +/- 2.000 Pa
  • Mikrobiální odolnost - veškeré povrchy rozvodu AE, které přicházejí do kontaktu s dopravovaným vzduchem, jsou mikrobiálně odolné a dle testu redukují více jak 99,99% bakterií
  • Čistitelnost - VZT rozvod Air Excellent je čistitelný a při použití speciálně k tomu určených nástrojů nemůže dojít k rozpojení nebo poškození potrubí

Air Excellent nabízí více variant potrubí, které umožní reagovat na konkrétní požadavky dané stavby. Potrubí je možné navzájem kombinovat dle podmínek na stavbě.

Pomocí jednoduchého kalkulačního nástroje kontrolujeme odpor a optimalizujeme VZT rozvod. Program dává současně informace o nastavení clon/klapek do jednotlivých větví, pro dosažení požadovaného průtoku vzduchu.

 

Více informací


ŠTORC TZB s.r.o. - oficiální dodavatel větrání BRINK a UBBINK pro ČR
logo ŠTORC TZB s.r.o. - oficiální dodavatel větrání BRINK a UBBINK pro ČR

Firma Štorc TZB - autorizované zastoupení a importér Raychem a Brink a Ubbink pro ČR. Nabízíme komplexní systém větrání se zpětným získáváním tepla Brink a Ubbink, podlahové vytápění Raychem, regulace, ochrana potrubí, okapů a ploch před ledem a sněhem, ...

 
 
Reklama