Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vykročte do budoucnosti s novým ZAplus – NextGeneration

Díky nejmodernějším technickým vychytávkám překonává tento systém ventilátorů vše, co kdy přišlo. Objevte, jak doplněk tichého režimu golden plus transformuje tento ventilátorový systém.




Díky svým špičkovým technickým vlastnostem dokáže tento ventilátorový systém překonat vše, co bylo dosud k dispozici. Nejpozoruhodnější novinkou je doplněk golden plus silentmode.
Jedná se o biomimetickou technologii jemného rozdělování vzduchu vyvinutou na základě nejnovějších technických poznatků, která dosahuje jedinečného snížení akustického tlaku o 4 dB ve srovnání s běžnými ventilátory, čímž se otevírá možnost účinnějšího rozsahu výkonu pro celý systém ZAplus.

Výrazné zvětšení průměru oběžného kola na 960 mm namísto dosavadních 910 mm se stejnými standardními rozměry rámu umožnilo dosáhnout o 9 % vyššího průtoku vzduchu při 60 °C ZAplus NextGeneration je vybaven výjimečnými high-tech komponenty a má punc vysoce účinné technologie. Úspora spotřeby energie, výrazně snížené akustické hodnoty a naprosto spolehlivý provoz zajišťují do budoucna udržitelné, ke klimatu šetrné a snížené využívání CO2.

Více informací


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 
Reklama