Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pronájem chlazení nebo topení Trane

Rychlé řešení potřeby náhradního zdroje chladu v létě. Chillery, vzduchotechnické jednotky, mrazící kontejnery, tepelná čerpadla. Teplota chlazení od -40°C, chladicí výkon i v řádech MW.

Chlazení a vytápění jsou služby, nikoli výrobky. Výrobní proces nebo budova nepotřebují chladicí zařízení nebo kotel na střeše, ale spolehlivé a účinné dodávky studené či teplé vody, nebo vzduchu. To je podstata toho, co děláme ve společnosti Trane Rental Services.

V letních měsících se často stává, že instalovaná technologie výroby chladu již nefunguje tak jak kdysi, nebo již jednoduše nemá dostatečný výkon. Proto služba Trane Rental poskytuje řešení dočasného poskytnutí zdroje chladu či tepla pomocí mobilních chladicích jednotek.

Díky dlouholetým zkušenostem dokážeme poskytnout optimální řešení pro chlazení. Chillery nebo vzduchotechnické jednotky pro chlazení vzduchu v prostoru jsou nejčastějším požadavkem v letních měsících.

Trane disponuje širokým portfoliem příslušenství potřebným pro připojení kompresorového či volného chlazení do systému. Zároveň umíme vytvořit i vlastní chladicí okruh bez zásahu do stávajícího systému. 

Ať už se jedná o velkou průmyslovou výrobu. Výpomoc hotelu při nefunkčním chilleru pro klimatizace. Skladování surovin. Trane Rental bude mít se svojí flotilou strojů čítající přes 6000 jednotek jistě vhodné řešení.   

Mrazící kontejnery - skladování od -70 °C do +40 °C 

Chillery - kompresorové chladicí jednotky s teplotou od -40°C a výkonem od 5kW do 1,5MW+.

AHU - Plug&Play rooftopy, fancoily a to i pro mrazení nebo velké vzduchotechnické jednotky.

 

V případě zájmu o bližší informace nás kontaktujte

Trane Rental team
rentalCZ@trane.com
+420 702 212 196

Přehled pronájmů


Trane ČR spol. s r.o.
logo Trane ČR spol. s r.o.

Pronájem průmyslového chlazení a vytápění (chladicí jednotky "chiller", mobilní klimatizace a tepelná čerpadla). Služby půjčovny "Trane Rental Services" nabízejí pronájem širokého spektra zařízení pro plánované a neplánované potřeby jako jsou průmyslové ...

 
 
Reklama