Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Designové klimatizační jednotky Mitsubishi Electric pro moderní interiéry

Oživte interiér svého domu či bytu moderní a úspornou designovou klimatizační jednotkou Mitsubishi Electric

V návrzích moderních interiérů ve veřejném nebo v soukromém sektoru hrají klíčovou roli vysoce kvalitní materiály a osobitý charakter. Proto Mitsubishi Electric nabízí dvě řady designových klimatizačních jednotek, díky kterým je možné realizovat i náročné interiéry, aniž by bylo nutné se vzdát vysoce účinné a pohodlné klimatizace.

Nástěnné jednotky MSZ-LN Diamond jsou charakteristické rovnými liniemi a plochami v kombinaci s velmi kvalitní povrchovou úpravou, která působí dekorativně. Jednotky nabízíme ve čtyřech barevných provedeních (Ruby Red, Natural White a Pearl White, Onyx Black) se speciální technologií lakování vytvářející jemný design s pocitem hloubky barvy a s prvotřídní kvalitou zpracování. 

Jednotky MSZ-LN Diamond představují vrchol v nabídce klimatizací Mitsubishi Electric a přináší Vám špičkový design, vynikající energetickou účinnost a řadu pokrokových funkcí, jak je např. Plasma Quad Filtr, 3D i-see sensor atd.

Nástěnné jednotky MSZ-EF Premium mají minimalistický design tvořený kombinací rovných linií, plochých povrchů a vysoce kvalitní povrchové úpravy (lesklá černá, matná stříbrná nebo lesklá bílá). Díky tomu klimatizace tvoří nenápadný a atraktivní doplněk jakékoli místnosti vašeho domova.

Jednotky MSZ-EF Premium zapadnou do moderních evropských interiérů. Vyznačují se tichým chodem, jsou energeticky účinné a mají kvalitní filtraci vzduchu.

Jednotky MSZ-LN Diamond a MSZ-EF Premium si můžete v několika barevných provedeních prohlédnout v našem pražském showroomu.


CS-MTRADE, s.r.o.
logo CS-MTRADE, s.r.o.

Společnost CS-MTRADE, s.r.o. se sídlem v Pardubicích je od roku 2005 autorizovaným distributorem společnosti Mitsubishi Electric B. V. Europe, Germany Living Environment Systems pro ČR a SR. Zabýváme se dovozem a prodejem klimatizačních systémů, tepelných ...

 
 
Reklama