Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová verze jednotek Geniox s ECO výměníky pro zpětné získávání tepla

Dobrá zpráva pro projektanty a realizační firmy. Společnost Systemair, a.s. uvádí na trh novou verzi Geniox, nejflexibilnější platformy vzduchotechnických jednotek.

Geniox s ECO moduly pro ZZT zajistí vyšší účinnost, vyšší průtok vzduchu, nižší tlakovou ztrátu a SFP hodnotu při srovnatelné podlahové ploše a splnění požadavků Ecodesign.

Geniox je integrované, inteligentní řešení větrání, kde inovace energetické úspory, hluková izolace a udržitelnost jsou klíčové. S touto novou variantou systému ZZT řady jednotek Geniox, která obsahuje větší ECO moduly s výměníky zpětného získávání tepla, dosáhnete při stejných průtocích vzduchu, vyšší účinnosti a nižší tlakové ztráty.

Namísto našeho standardního modelu s velmi vysokou účinností, snižuje spotřebu tepla až o 20 % a spotřebu elektrické energie až o 15 %.

Jednotky budou k dispozici v široké škále velikostí s rotačním, protiproudým a křížovým provedení výměníku. Již v září v celém sortimentu!

Aktuálně nabízíme Geniox s ECO deskovým protiproudým rekuperátorem tepla.

Pro návrh jednotky použijte konfigurační nástroj SystemairCAD
(https://www.systemair.com/cs-cz/kontakt/download/systemaircad). 

 

Zjistěte více o jednotkách Geniox s ECO moduly


Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...

 
 
Reklama