Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dvoukanálový snímač teploty a vlhkosti s detektorem zaplavení a binárními vstupy

Web Sensor řady p-line pro měření teploty a relativní vlhkosti vzduchu, s připojeným detektorem zaplavení a binárními vstupy pro snímání dvoustavových veličin. Napájení PoE.

Web Sensor P8653 slouží k měření teploty a relativní vlhkosti až ze dvou externích sond. Díky tomu je možné provádět měření jedním přístrojem na dvou různých místech.

Snímač je vybaven třemi binárními vstupy pro snímaní dvoustavových veličin. P8653 má vyhrazen první binární vstup pro detektor zaplavení LD-81 , která je přímo z přístroje napájen (součástí dodávky).
Zbylé dva binární vstupy mohou pracovat jako beznapěťový kontakt nebo vstup pro dvoustavové napěťové veličiny. Typ binárního vstupu je možné změnit v nastavení.
Komunikace s přístrojem je realizována prostřednictvím rozhraní Ethernet a jsou podporovány následující komunikační protokoly WWW, ModbusTCP, SNMPv1, SOAP, XML. P8653 může být napájen jak z externího napájecího adaptéru, tak i pomocí PoE napájení dle normy EEE 802.3af.

Součástí přístroje je kalibrační list od výrobce a na přístroje poskytujeme 3 roky záruční lhůtu.

 

Vice informací o web sensoru P8653


COMET SYSTEM, s.r.o.
logo COMET SYSTEM, s.r.o.

Vývoj a výroba průmyslových a interiérových snímačů teploty, vlhkosti, atmosférického tlaku, koncentrace CO₂ pro techniku budov. Analogové výstupy 4-20mA, 0-10V. Sériové výstupy RS485, RS232. Ethernetové rozhraní - http, smtp, snmp, SOAP, telnet, www ...

 
 
Reklama