Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Slavnostní otevření Husky a Zehnder akademie

Zveme Vás na slavnostní otevření Husky & Zehnder Akademie, výstavního a školicího centra na centrální vysavače Husky, větrání s rekuperací tepla, designové radiátory a stropní sálavé systémy.


Uskuteční se ve čtvrtek 24. září 2015 v době od 13 do 19 hod na adrese: Vestec u Prahy, Vídeňská 573, PSČ 252 42.

Mile rádi Vás přivítáme kdykoliv v průběhu celého dne s tím, že každé dvě hodiny bude probíhat stručná prezentace výrobků Husky a Zehnder, tj. v 13:00, 15:00 a v 17:00. Zaměstnanci obou společností Vás rádi seznámí s jednotlivými vystavenými produkty a zodpoví Vaše dotazy. V průběhu otevření bude k dispozici občerstvení.

Husky & Zehnder Akademie je výjimečná množstvím nainstalovaných výrobků a systémů, zahrnující funkční systém komfortního větrání s rekuperací tepla s mimořádnou prezentací hygienických rozvodů vzduchu a designových mřížek, prvotřídních větracích jednotek a doplňujícího příslušenství. Jsou zde k vidění další produkty z nabídky firmy Zehnder jako designové koupelnové a bytové radiátory vč. Nejnovějších high tech elektrických radiátorů a funkční ukázkou ventilátorů.

Významné místo zaujímá prezentace stále více žádaných stropních sálavých systémů pro vytápění a chlazení vč. sádrokartonových topných a chladicích stropů. V neposlední řadě Vám rádi představíme centrální vysavače Husky, které jsou zde prezentovány vybranými jednotkami s unikátní 25 letou zárukou a nechybí zde ani oblíbený systém pro pohodlný úklid - hadice pro vysávání, skrytá ve zdi.

Od tohoto otevření Vám akademie samozřejmě bude k dispozici denně v 9-12, 13-17 hod.


Husky & Zehnder Akademie - Vše pro čisté, zdravé, komfortní a energeticky úsporné vnitřní klima.

V případě zájmu, prosíme o potvrzení Vaší účasti do 18.9.2015 e-mailem na adresu: info@zehnder.cz nebo info@husky.cz

Těšíme se na setkání s Vámi.

Richard Honzovič
jednatel společnosti
NEWAG spol. s r.o.

Ing. Jiří Štekr
jednatel společnosti
Zehnder Group Czech Republic s.r.o.


Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.