Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mimořádně úspěšný seminář

Po dvou letech jsme se vrátili do laboratoří ČVUT a naplno využili možnosti měřit nejrůznější vzduchotechnické parametry.

Čtyři desítky techniků z předních českých firem se ve dnech 6.-7. února 2024 zúčastnily odborného semináře „Měření vzduchotechnických a akustických parametrů“, který organizovala firma Airflow Praha ve spolupráci s Fakultou strojní ČVUT v Praze.

Pořádná nálož odborných informací byla vyvážena odpoledními praktiky ve zkušebnách ČVUT, z nichž si účastníci odnesli řadu užitečných postupů a vychytávek.

Velkým přínosem byla účast hosta Josefa Šrámka, tentokrát v pozici technického dohledu stavby, který v živé diskuzi probíral s účastníky současné nešvary a prohřešky, se kterými se na stavbách potýká.

Individuální přístup je jedním ze základních parametrů našich seminářů, proto je vždy účast na semináři početně omezena. Ale nebojte se, určitě pro Vás připravíme další semináře.

Více informací


AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha
logo AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha

Designové ventilátory ICON, přístroje pro VZT: anemometry, mikromanometry, Prandtlovy sondy, teploměry a termočlánková čidla, vlhkoměry, zvukoměry, ProHood, měření CO₂, MaR: čidla, snímače, převodníky. Odborná školení VZT. Servis a kalibrace.

 
 
Reklama