Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Decentrální rekuperace Vortice s 15% slevou

Vortice Vort HRW MONO EVO je decentrální rekuperační jednotka, určená pro instalaci v obytných a komerčních prostorách nových budov nebo těch, které procházejí rekonstrukcí.

Vortice Vort HRW MONO EVO je decentrální rekuperační jednotka, určená pro instalaci v obytných a komerčních prostorách nových budov nebo těch, které procházejí rekonstrukcí za účelem zvýšení energetické účinnosti a snížení nákladů na vytápění. Tato jednotka má několik klíčových vlastností:

Model HCS je dodáván s dálkovým ovládáním a disponuje snímači vlhkosti, tepla a světla. Díky snímačům je možné využívat automatické funkce. Auto-vlhkost upravuje provoz dle okolní vlhkosti, auto-komfort dle teploty a auto-noc dle okolního světla.

V případě potřeby rekuperovat více místností současně se doporučuje pořídit si model HCS Wi-Fi, který umožňuje vytvoření vlastní Wi-Fi sítě typu Mesh, přes kterou se více jednotek navzájem spáruje a synchronizuje tak svůj provoz. Navíc se tak odemkne režim Přirozeného větrání. S ním si užijete přirozený tok vzduchu v celé domácnosti.

Modely jsou dodávány ve výkonových variantách 30, 40 a 60. Pro modely 30, které jsou schopné rekuperovat prostory o objemu až 38 m³/h, je pro instalaci ve stěně postačující otvor s průměrem 10 cm. Vyšší modely 40 (40 m³/h) a 60 (60 m³/h) vyžadují instalaci do otvorů s průměrem 16 cm. Instalace je velmi snadná.

Více informací o jednotkách Vortice VORT HRW MONO EVO naleznete na webových stránkách níže. Dostupná jsou také videa, která vám ukážou, jak probíhá instalace a konfigurace těchto rekuperačních jednotek.

Přejeme vám úspěšnou instalaci a zdravý vzduch!

Získat 15% slevu na rekuperační jednotku!


KLIMAVEX CZ
logo KLIMAVEX CZ

KLIMAVEX CZ a.s. je distributor technologií HVAC. Od nejspolehlivějších dodavatelů odebíráme široké portfolio HVAC produktů - najdete u nás tepelná čerpadla, klimatizace, rekuperační jednotky a například ventilátory, ale náš sortiment tím ani zdaleka ...

 
 
Reklama