Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rekuperace pro dřevostavby a rekonstrukce domů - mřížky a boxy LUFTOMET® Flat

LUFTOMET® Flat jsou mřížky a boxy určené do dřevostaveb a do rekonstrukcí rodinných domů. Všude tam, kde se projektanti setkají s problémem minimálního prostoru pro umístění větrání s rekuperací.

Větrání s rekuperací se vejde i do Vašeho domu

V mnoha projektech domů se na rekuperaci zapomíná, nebo na ni v menších stavbách či při rekonstrukcích starších domů jednoduše není prostor. Společnost Luftuj s.r.o. nabízí designové a funkční komponenty vzduchotechniky, které tento problém elegantně řeší. Produktová řada LUFTOMET® Flat zahrnuje téměř dvě desítky stylových mřížek s kompatibilními boxy, které snadno namontujete do příček o tloušťce pouhých 15 cm.

Jednoduchá montáž v prostorově náročných místech

Boxy LUFTOMET® Flat nabízíme v 15 variantách: Horizontal, Vertical a Direct, dvou výškách s možností napojení na různé dimenze flexibilního potrubí a 100mm potrubí SPIRO. Snadno je nainstalujete do sádrokartonových příček, předstěn, kastlíku nebo podhledů. Díky prodlužovacím kusům lze Flat boxy využít i ve zděných konstrukcích. Pevné spojení mezi potrubím a boxem je zajištěno těsnícími a aretačními kroužky, hrdlo boxu lze navíc osadit klapkou. Tu je možné vyjmout pro snadné čištění. Boxy jsou vyrobeny z hygienického a odolného ABS materiálu.

Kvalitní materiály a důraz na design

Boxy a mřížky LUFTOMET® Flat jsou navrženy pro instalaci na strop i stěnu. Již dávno víme, že na designu záleží. V nabídce je téměř 20 variant mřížek v různých barvách a vzorech, inspirovaných přírodními motivy. Mřížky vyrábíme ve východních Čechách na vlastní 3D tiskové farmě z materiálu PETG, který je pružný, pevný, zdravotně nezávadný a recyklovatelný.

LUFTOMET® Flat


Luftuj s.r.o.
logo Luftuj s.r.o.

Jsme česká rodinná firma, která se specializuje na větrání s rekuperací pro rodinné domy a byty. Zakládáme si na osobním přístupu ke klientům. Jsme výrobci designových vyústek LUFTOMET®, které umí i svítit a výrobků pro rozvody LUFTooL. Od založení ...

 
 
Reklama