Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přesná klimatizace EMICON POWER

Jednotky přesné klimatizace se používají k odvodu citelné tepelné zátěže, která vzniká při provozu různých elektronických zařízení (serverovny, telefonní ústředny, rozvodny, záložní zdroje UPS atd.).

Své uplatnění nacházejí i tam, kde je nutné udržovat teplotu a vlhkost vzduchu v prostoru v určitých tolerancích (laboratoře, archivy, muzea, sklady).

Emicon Power ED – přesné klimatizační jednotky s přímým odparem chladiva

Jednotky pro přesnou klimatizaci řady Power ED jsou určeny především pro technologická centra, datové sklady, telekomunikační centrály a další prostory, kde je zapotřebí udržet konstantní teplotu a vlhkost po celý rok, aby byla zaručena správná funkce zařízení, instalovaných v těchto prostorách. Jednotky jsou podle výkonu vybaveny 1 nebo 2 chladicími okruhy.

Díky technologicky vyspělé konstrukci jsou jednotky přesné klimatizace schopné řídit teplotu s vysokou přesností. Pokud je požadováno řízení vlhkosti, upraví mikroprocesor automaticky chladicí výkon podle aktuálních hodnot.

Více: https://www.flair.cz/emicon-Power-ED

Emicon Power UW – jednotky s výměníkem na chlazenou vodu s chladicím výkonem od 7 do 300 kW

Jednotky pro přesnou klimatizaci řady Power UW s výměníkem na chlazenou vodu jsou především určeny pro chlazení technologických a procesních aplikací, jako jsou datová centra, telekomunikační uzly, technologická centra atd.

Jednotky jsou díky vestavěné mikroprocesorové regulaci schopné zajistit stálou teplotu a vlhkost vzduchu v prostoru.

Chladicí výkon od 7 do 300 kW
Provozní rozsah okolní teploty od 18 do 35 °C

Více: https://www.flair.cz/Emicon-Power-UW

Přesná klimatizace


FLAIR, a.s.
logo FLAIR, a.s.

Zvlhčovače parní, adiabatické. Odvlhčovače bazénové, stavební. Adsorbční odvlhčování. Klimajednotky a tepelná čerpadla pro bazény. Chladicí jednotky a přesná klimatizace. Dveřní clony. Předizolované potrubí ALP. Konvektory. Distribuční elementy pro VZT.

 
 
Reklama