Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na odborný seminář Technologie pro moderní větrání, vytápění a chlazení

Pořádající firmy JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY, GIACOMINI CZECHMASTER THERM tepelná čerpadla si Vás dovolují pozvat na odborný seminář zaměřený na využití moderních technologií pro větrání, vytápění a chlazení rodinných domů v pasivním a nízkoenergetickém standardu.

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY


představí novou větrací jednotku FUTURA s řízeným entalpickým výměníkem, který umožňuje kontrolovaný zpětný zisk tepla a vlhkosti, a to bez nutnosti protinámrazové ochrany až do -19 °C. Jablotron dále představí ucelený koncept vzájemného propojení rekuperace FUTURA s entalpickým chladicím modulem CoolBreeze, převratnou novinkou výrazně snižující energii potřebnou pro úplné odstranění jakéhokoliv tepelného zisku větráním v letním období (viz www.jablotronlt.com).

Seminář se zaměří na technickou podporu při navrhování systémů větrání a konkrétní poznatky a zkušenosti z praxe. Přednáška nakonec poodhalí vizi komplexního propojeného řešení Jablotron pro vnitřní prostředí rodinných domů.

Přednášejícím je ředitel divize JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY, p. Roman Šalomoun. Doplňovat ho bude p. Jan Průša odpovědný za rozvoj sortimentu a rozvoj cloudových technologií pro vzdálené ovládání.


GIACOMINI CZECH - aktivní stropní systémy

Aktivní stropy - vysokoteplotní chlazení a nízkoteplotní vytápění je nejvýhodnější způsob úpravy teploty vnitřních prostorů nových objektů. S jejich využitím lze získat nejvyšší kvalitu vnitřního prostoru. Na semináři bude popsán systém s jeho výhodami, nevýhodami i omezeními. Zároveň budou představeny i novinky v sortimentu firmy Giacomini S.p.A. Přednášejícím je technik Lukáš Stránský.

MASTER THERM - tepelná čerpadla


Tepelné čerpadlo jako obnovitelný zdroj energie - základní využití a princip. Seznámení se sortimentem Master Therm pro vytápění a chlazení rodinných domů a větších objektů. Specifické vlastnosti tepelných čerpadel Master Therm. Možnosti regulace a příklady zapojení do systému. Tepelná čerpadla pro zpětné získávání tepla v průmyslu - ekonomické přínosy a ukázky instalací. Přednášejícím je jednatel společnosti Master Therm Ing. Jiří Svoboda.

DATUM A MÍSTO KONÁNÍ

14. 11. 2017Ostrava, Imperial Hotel Ostrava, Tyršova 6
15. 11. 2017Brno, Hotel Continental Brno, Kounicova 680/6
16. 11. 2017Praha, Masarykova kolej ČVUT, Thákurova 1

PROGRAM SEMINÁŘE

8.30Prezence účastníků
9.00Zahájení odborných přednášek
13.00 Diskuze, závěr semináře

Účast na semináři je bezplatná. V programu semináře je počítáno s přestávkou na občerstvení. V průběhu semináře a po jeho skončení bude možnost individuálních konzultací se zástupci pořádajících firem.

Seminář je zařazen do Projektu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT.
Vzdělávací program je ohodnocen 1 kreditním bodem.

POŘADATELÉ

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY s.r.o.
Holešovská 1692, 769 01 Holešov
T: 775 587 595, E: info@jablotronlt.com
www.jablotronlt.com
GIACOMINI CZECH, s. r. o.
Erbenova 15, 466 02 Jablonec nad Nisou
T: 483 736 060, E: info@giacomini.cz
www.giacomini.cz
MASTERTHERM tepelná čerpadla s. r. o.
Okrajová 187, 253 01 Chýně, Praha - západ
T: 800 444 000, E: info@mastertherm.cz
www.mastertherm.cz
 
 
Reklama