Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Sinclair Global Group představuje novinky v sortimentu rezidenčních klimatizací

Tentokrát bude pozornost věnována lodní klimatizaci a samostatně stojící jednotce Tower. Lodní klimatizace ASB-xxA je tepelné čerpadlo voda – vzduch, umožňující chlazení i topení.

Pro tepelnou výměnu využívá jednotka okolní vodu. Jednotka je monoblokového provedení, pouze elektrická skříň je flexibilně vyvedená mimo tělo jednotky. Toto provedení vyžaduje přivedení vody přímo k jednotce. Systém je tedy nutné ještě vybavit čerpadlem.

Pracovní rozsah teplot okolního vzduchu je -10°C až 43°C a rozsah teplot nasávané vody je 4°C až 35°C v závislosti na pracovním režimu. V nabídce jsou jednotky o výkonu chlazení 1,1 kW až 6,4 kW. Lodním klimatizacím Sinclair samozřejmě nevadí ani slaná mořská voda, oblast použití tak není ničím limitována. Lodní klimatizace Sinclair Vám spolehlivě dopřeje komfort ve Vaší kajutě, ať už se zrovna plavíte kdekoliv.

Tower série je dělená rezidenční klimatizace s poněkud atypickým designem. Prostorově štědrá architektura vnitřní jednotky umožňuje nechat více místa proudícímu vzduchu a optimalizovat tak jeho distribuci i tepelnou výměnu na výparníku.

Jednotka se svým designem, který klade důraz na detail a eleganci, nejvíce hodí do větších společenských a komerčních prostor, jako jsou restaurace, zasedací místnosti, sály apod. Chladící výkon klimatizace je 7,2 kW. Jednotka je standardně vybavena Wi-Fi modulem, pomocí vašeho mobilního telefonu tak můžete tuto klimatizaci snadno ovládat odkudkoliv.




Více informací najdete na stránkách www.sinclair-solutions.com.


SINCLAIR Global Group, s.r.o.
logo SINCLAIR Global Group, s.r.o.

SINCLAIR Global Group, s.r.o. se soustřeďuje na produktovou oblast klimatizační techniky, tepelných čerpadel a LED osvětlení. Hlavním cílem značky SINCLAIR je přinést pohodlí do života lidí naší modré planety a zároveň chránit životní prostředí.