Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Totální výprodej klimatizací ETA: příjemné prostředí i v parném létě

ETA vyrábí výkonné a ekologicky šetrné klimatizace, které zaručí příjemné prostředí i v parném létě.

Společnost ETA je tradiční českou značkou malých domácích spotřebičů., která na trhu působí již od roku 1943 a patří mezi největší české značky. Nabízí celou řadu spotřebičů, ke kterým patří i klimatizace. Ty jsou dnes již téměř standardním vybavením nebytových a bytových prostor, které zaručuje pohodlí a zdravé i čisté prostředí po celý rok.



Klimatizace ETA 1576 – Výkonná splitová klimatizace s tepelným čerpadlem

Klimatizace ETA s označením 1576 patří k novým modelům splitových klimatizací. Dle parametrů tohoto systému se klimatizace skládá z jedné vnitřní a jedné venkovní jednotky, které jsou propojené měděnou trubkou opatřenou tepelnou izolací. Velikost otvoru ve zdi pro průchod rozvodu chladiva včetně izolace a propojovacího kabelu činí obvykle 6,5 cm. Toto zařízení uspokojí i náročnější zákazníky díky dobrému vybavení. Nabízí elektronickou regulaci požadované teploty, dálkové ovládání a extrémně tichý provoz celého zařízení. S rozměry 700 x 535 x 235 mm, hmotností 28 kg (dle vnějších parametrů) a chladícím výkonem 2500 W je tento typ klimatizace vhodný především do větších prostor. O jejím umístění je však dobré poradit se ve specializovaném obchodu.

Proč si vybrat splitovou klimatizaci?

Každý provozovatel obchodu, firmy nebo větší domácnost chce co nejvíce uspořit na nákladech. Se splitovým systémem uživatel ušetří energii, aniž by klimatizace pracovala na úkor účinnosti klimatizačního systému, vysokého výkonu či rychlosti chlazení a topení. Navíc společnost ETA zaručuje uživatelům této klimatizace odbornou instalaci, záruční a pozáruční servis i dobrou cenovou dostupnost. Uživatelé navíc jistě ocení, že je tento systém šetrný k životnímu prostředí díky využití ekologického chladiva R410A.

Klimatizace ETA 7573 – Mobilní klimatizace bez náročné montáže

Mobilní klimatizace ETA 7573 je určená především do menších a středních prostor. Díky snadné montáži je možné toto zařízení kdykoli přenést do jiné místnosti, což umožňuje pohodlně klimatizovat v průběhu dne více místností dle aktuální potřeby. Mobilní jednotky obsahují chladicí i výměníkovou část a jsou opatřeny pouze vývodem teplého vzduchu, který je nutno vyvést z okna nebo přes zeď. Nízká hlučnost i kompaktní rozměry dovolují tuto klimatizaci využít především tam, kde ji nelze nahradit splitovou klimatizací, především v bytových jednotkách. Navíc je tato klimatizace vybavena čtyřmi filtry, z nichž jeden je protipachový uhlíkový a zachycuje nežádoucí pachy v bytě.

Proč si vybrat mobilní klimatizaci?

Stejně jako u splitové klimatizace je mobilní klimatizace energeticky nenáročná a přes její mobilitu je účinnost této jednotky vysoká. Vyznačuje se také rychlým chlazením a spolehlivým odvlhčováním v prostorách s vyšší pravděpodobností vlhkosti. Mnozí také mohou ocenit, že toto zařízení lze v případě potřeby využít také jako elektrické topení. Značka ETA i u tohoto zařízení zaručuje zázemí silné firmy a také kvalitního a odborného servisu, navíc za velmi příznivé ceny. Mobilní klimatizace zohledňuje též ochranu životního prostředí díky ekologickému chladivu R410A.

Klimatizace si můžete objednat s dopravou zdarma na stránkách www.etaklimatizace.cz

 
 
Reklama