Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rekuperace a větrání – důležitá témata pro letošní FOR THERM

Nadcházející sedmý ročník veletrhu FOR THERM se uskuteční na výstavní ploše PVA EXPO PRAHA ve dnech 20. až 24. září a zájem vystavovatelů je opravdu velký.

Už nyní je jich přihlášeno o 10 procent více než v roce 2015. Součástí hlavního i doprovodného programu budou také velmi žádaná témata větrání a rekuperace společně s jejich využitím pro efektivní vytápění.

Podle posledních zpráv je o nadcházející ročník veletrhu FOR THERM mezi vystavovateli velký zájem a v meziročním srovnání už nyní jejich počet stoupl o 10 procent. Vzhledem k tomu, že v dalších letech bude přechod na efektivní a ekologické vytápění dokonce jedním z legislativních požadavků, očekává se zvýšený zájem návštěvníků o efektivitu vytápění, alternativní zdroje energie a vzduchotechniku. Orientaci v této problematice jim zcela určitě usnadní část programu zaměřená na výběr správného typu vytápění a získání dotací.

Dalším z vysoce žádaných témat, na které se mohou zájemci těšit, je problematika větrání, rekuperace spolu s možnostmi, které tyto činnosti skýtají pro vytvoření systému efektivního vytápění a minimalizaci tepelných ztrát.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama