Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aktuální vyhlášené termíny školení: Montáž rekuperační jednotky Futura

Aktuální termíny: 9.10. v Holešově a 16.10. v Praze. Účastníci získají podrobné informace o rekuperační jednotce Futura a požadavcích na kvalitní montáž. Detailně vás seznámíme s aplikacemi MyJABLOTRON a MyCOMPANY.

Velmi si ceníme Vašeho zájmu stát se naším instalačním partnerem

Prodej jednotek Futura je možný výhradně prostřednictvím certifikovaných instalačních partnerů. Absolvujte jednodenní školení a staňte se jedním z nich.

Po absolvování školení Vám vystavíme certifikát, který opravňuje k montáži s platností na 2 roky.

Aktuální nejbližší termíny:
  • 9. 10. 2018, místo konání - Holešovská 1691, 769 01 Holešov
  • 16. 10. 2018, místo konání - U Pergamenky 1145/12, 170 00 Praha 7

Od 8:30 do 9:00 hod. probíhá prezence účastníků. Cena školení je 750 Kč bez DPH a zahrnuje tištěné marketingové materiály, technické listy, instalační a uživatelské manuály, občerstvení, oběd a unikátní aplikaci umožňující zobrazit FUTURU v reálném prostředí a ve skutečné velikosti Vašim klientům. Po absolvování školení Vám bude vystaven certifikát potvrzující, že jste Certifikovaným instalačním partnerem JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY.

Nejjednodušším způsobem, jak se přihlásit na certifikační kurz, je vyplnění Přihlašovacího formuláře. Vaše přihlášení na kurz systém automaticky potvrdí zpětným e-mailem. Přihlášení je závazné. Po odeslání formuláře Vám bude vygenerována faktura, kterou zasíláme e-mailem, do formuláře proto uveďte své fakturační údaje. V případě, že se nemůžete zúčastnit kurzu, na který jste se přihlásili, omluvte se, prosím, co nejdříve, nejpozději 2 dny před konáním kurzu. Při včasném odhlášení Vám bude uhrazené kurzovné v plné výši vráceno.

S případným dotazem nebo pro pomoc s přihlášením kontaktujte Zuzanu Vítkovou, tel.: +420 776 126 766 nebo napište e-mail na vitkova@jablotronlt.com.



JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.
logo JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o. je českým výrobcem a dodavatelem systémů pro vytápění, chlazení a větrání s rekuperací. Cílem společnosti je systematicky zlepšovat prostředí, ve kterém lidé tráví nejvíce času - tzn. vnitřní prostředí budov a výrazně ...

 
 
Reklama