Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sentinel Kinetic Horizontal

Další letošní novinkou v oblasti větrání s rekuperací tepla je Sentinel Kinetic Horizontal od společnosti REGULUS. Tato rekuperační jednotka je určená pro podstropní instalaci v horizontální poloze.




Rekuperační jednotka Kinetic Horizontal 200 ZPH

Díky konstrukční výšce pouhých 200 mm je přímo předurčená pro instalaci například do podhledu stropu. Její využití je tedy výhodné především v bytových domech, kde rekuperační jednotku nelze umístit na zeď do technické místnosti. Pro minimalizaci tepelných ztrát a možnost umístění i do nevytápěného prostoru je jednotka kvalitně tepelně zaizolována. Lze tedy umístit volně pod stropní konstrukci, či do prostoru krovu. Díky své dokonale izolované konstrukci je možné jednotku umístit například i do koupelny bez toho, abychom se obávali kondenzace vodních par na povrchu jednotky.

Jednotka má čtyři čtyřhranná hrdla 204 x 60 mm pro připojení k plochému plastovému potrubí. Při použití přechodového kusu lze připojit ke kruhovému potrubí o průměru 125 mm.

Rekuperační jednotka Sentinel Kinetic Horizontal 200 ZPH je dodávána s digitálním regulátorem. K dalšímu standardnímu vybavení patří vestavěný automatický bypass, čidlo vlhkosti a odvod kondenzátu. Pro zajištění maximálně komfortního větrání v objektu je k jednotce možné dále doplnit čidla CO2, hygrostaty, čidla pohybu osob apod. Čistý vzduch v bytě zajišťují dva vyměnitelné vzduchové filtry třídy filtrace G3.

Rekuperační jednotka Kinetic Horizontal 200 ZPH je určená pro trvalé větrání bytových jednotek a rodinných domů s obytnou plochou do 120 m2.


REGULUS spol. s r.o.
logo REGULUS spol. s r.o.

Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu, která dnes celkem zaměstnává, i ve svých dceřiných společnostech, téměř 180 kvalifikovaných pracovníků. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu ...

 
 
Reklama