Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Systémy větrání škol a školek

Společnost Systemair vydala nový katalog obsahující spoustu užitečných rad, které lze využít při návrhu plně funkčního systému větrání školních budov.

Při větrání školních budov je třeba brát v potaz spoustu různých aspektů, které jsou odlišné od jiných typů budov. Společnost Systemair se touto problematikou dlouhodobě zabývala a na základě získaných informací i vlastních znalostí připravila nový katalog. V katalogu naleznete nejen obecné informace ohledně větrání škol, ale obsahuje též návrhy funkčních systémů vhodných pro větrání školních budov. Větrací systémy jsou v katalogu znázorněny od nejjednoduššího odvodního systému až po centrální rekuperační systémy s důrazem na minimální energetickou náročnost.

Katalog je určen pro jednoduchý a rychlý výběr vzduchotechnického systému projektované budovy. Vysvětluje výhody a nevýhody jednotlivých systémů. Nákresy a obrázky je třeba brát jako ideová schémata, kde jsou znázorněna jednotlivá propojení a potřebné příslušenství pro jednotlivé systémy větrání.


Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...

 
 
Reklama