Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2018 připraven ke startu



Přípravy na 41. ročník veletrhu MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, který proběhne ve dnech 13. až 16. 3. 2018 v italském Miláně, jsou v plném proudu. Veletrh MCE se opět stane mezinárodní platformou pro setkání odborníků na technické instalace v obytných a průmyslových budovách, vytápění, klimatizaci a obnovitelnou energii. Již nyní je zaregistrováno více než 1600 vystavovatelů a obsazená plocha zabírá impozantních 92 % kapacity výstaviště. Zahraniční vystavovatelé z 52 zemí tvoří 43 procent všech přihlášených, s nárůstem počtu vystavujících firem z Turecka, Egypta a Indie, která je speciálním hostem tohoto ročníku.

Veletrh MCE opět nabídne širokou škálu produktů a novinek ze všech odvětví TZB - vytápění, nářadí, klimatizace, chlazení, větrání, úprava vody, obnovitelné energie, automatizace bytů a budov a elektrická mobilita. Letos poprvé proběhne speciální výstava BIE - BIOMASS INNOVATION EXPO určená pro vytápěcí systémy na biomasu.

Společným tématem inovací, představených na veletrhu, bude zejména digitalizace výrobků a procesů a integrace elektrických a tepelných energetických systémů a konvenčních a obnovitelných zdrojů energie.

Integraci technologií pro tepelný komfort v budovách budou na MCE 2018 věnovány samostatné sekce:

  • Factory4.now - „live“ prezentace jednotlivých fází výrobních procesů nové generace;
  • MEP BIM - integrovaný nástroj pro návrh, výrobu a instalaci mechanických, elektrických a instalatérských stavebních systémů;
  • Percorso Efficienza & Innovazione - výběr top produktů a řešení vystavujících firem;
  • THAT’S SMART - výstava a workshopy věnované automatizaci bytů a budov, obnovitelným zdrojům elektrické energie a aplikacím pro dálkového ovládání.

Více informací naleznete na www.mcexpocomfort.it

 
 
Reklama