Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chladič kapalin (chiller) Haier Turbocor v plném provozu

Naše společnost jako výhradní zástupce klimatizační a chladicí techniky Haier pro ČR a SR úspěšně dodala a zprovoznila 1. chladič kapalin Haier s kompresory Turbocor v Praze o chladicím výkonu 440 kW.

Dovolte nám Vás informovat, že byl úspěšně zprovozněn chladič kapalin (chiller) Haier se vzduchem chlazeným kondenzátorem a kompresorem Turbocor.

Chladič slouží jako zdroj chladu o výkonu 440 kW při teplotě chladicí vody 6/12 °C pro VZT jednotky chladicí výrobní halu. Chladič je připojený na internetový monitoring (Cloud server) a je možné jej monitorovat / ovládat 24 hodin denně v reálném čase odkudkoliv na světě.

Díky technologii kompresoru Turbocor, využívající magnetická ložiska s minimálními ztrátami třením je zajištěn bezolejový provoz a a maximální účinnost celého soustrojí.


















Touto instalací jsme potvrdili své vůdčí postavení na trhu chladicí a klimatizační techniky. V sortimentu naleznete klimatizační splitové jednotky od 2,0 kW chladicího výkonu, přes komerční systémy typu multisplit a VRF s nejvýkonnější venkovní jednotkou v kompaktním provedení na trhu, až po rozsáhlé komerční aplikace vyžadující zdroje chladu s výkony přesahující 4 MW.

Pro více informací jsme Vám kdykoliv k dispozici v naší kanceláři.


SOKRA, s.r.o.
logo SOKRA, s.r.o.

Klimatizace, chlazení, příslušenství pro montáž chlazení a klimatizace. Výhradní dovozce split a VRF systémů HAIER, absorpčních jednotek pro chlazení a vytápění BROAD a ventilátorových konvektorů, tepelných čerpadel a chladičů kapalin GALLETTI. Standardní ...

 
 
Reklama