Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Předali jsme výherní certifikát šťastnému výherci 2. kola naší soutěže

Od 1.7. do 31.12. loňského roku probíhalo 2. kolo naší velké soutěže o kompletní systém pro vytápění a větrání. Díky účasti v soutěži získal výherce rekuperační jednotku zcela zdarma!



Šťastným výhercem hlavní výhry se stal díky nejpřesnější odpovědi na soutěžní otázku pan Pavel Špaček, který má ve svém novém brněnském bytě nainstalovánu rekuperační jednotku DUPLEX 380 ECV5.RD5.

Předali jsme výherní certifikát

V úterý 21.2. předal výherci obchodní a marketingový ředitel společnosti ATREA Tomáš Kott výherní certifikát, na základě kterého získá zpět všechny peníze za nákup výrobků ATREA, což je hlavní výhra v naší soutěži.

Aktuálně probíhá 3. kolo soutěže

Plně si uvědomujeme, že pořízení rekuperační jednotky je poměrně dlouhá činnost, od původní myšlenky přes projekt až po konečnou realizaci kolikrát uplyne delší doba, než je jedno kolo naší soutěže. Abychom tak vyšli vstříc i těm zákazníkům, kteří o našem kompletním systému vytápění a větrání začali uvažovat již v loňském roce, ale realizovat jej budou až letos, pokračujeme v naší soutěži 3. kolem. To probíhá od 2.1. do 30.6. 2017 a tentokrát, abyste to měli ještě jednodušší, pro účast v soutěži není nutná odpověď na soutěžní otázku, po skončení soutěže výherce vylosujeme.

Uvažujete-li o nákupu systému pro vytápění a větrání, využijte tak kromě nesporných úspor v budoucnu i možnost získat takový systém nyní zcela zdarma!

Nákup kompletního systému společnosti ATREA se vyplatí!


ATREA s.r.o.
logo ATREA s.r.o.

Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku 1990 snižování energetické náročnosti provozu vzduchotechnických zařízení, hlavně uplatněním moderních rekuperačních výměníků, dokonalé vestavěné regulace a postupný přechod na plně ...

 
 
Reklama