Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Decentrální větrací systémy získávají stále na své popularitě

Zajímáte se o decentrální větrání bytových prostorů se zpětným ziskem tepla? Zajisté máte absolutní pravdu v tom, že decentrální větrací systémy se zpětným ziskem tepla jsou v posledních letech velkým trendem, a i v budoucnosti budou zažívat velký boom.

Především se stále zvyšuje poptávka po regeneračních přístrojích typu push/pull. Například v Německu dosáhly decentrální větrací přístroje se zpětným ziskem tepla největšího podílu na trhu. Také každoroční studie rakouské společnosti Interconnection Consulting ve Vídni zabývající se studiemi trhu potvrzuje tento nárůst prodeje decentrálních větracích systémů.

Pro konečného uživatele není zcela jednoduché vyznat se ve stále narůstající nabídce již tak nepřehledného trhu a rozhodnout se pro správný přístroj. Proto firma A-INVENT s.r.o. vypracovala příručkou, kterou chce objasnit některé pojmy a poskytnout tak zájemcům lepší přehled, pokud se rozhodují při nákupu nějakého decentrálního větracího systému.

Tuto příručku naleznete na www.inventer.cz




A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama